Ahogy megírtuk, egy héttel ezelőtt enyhe sztrókon esett át Schobert Norbi.A fitneszgurut kétszer is megműtötték, most azonban saját felelősségére elhagyta a kórházat. 

"Saját felelősségemre hétvégére ki lettem engedve. Egy oka van: most lesz a 19.házassági évfordulónk (...) és ezt együtt szeretném megélni" - idézi Norbit a Bors

Forrás: Facebook/Schobert Norbert

"Ma már naponta egy munkát fogok végezni, egy feladatot, és lenyugszom. Lehet, hogy egy egészség-példakép voltam huszonöt éve, csak hát eltelt huszonöt év. Én meg ötven elmúltam, eltekintettem attól is, hogy eleve egy rossz szívbillentyűvel születtem. Csak a feladataimmal foglalkoztam. Meg kell tanulnom befelé nézni, gondolkodni. Nekem ez egy intő jel, visszahúzódom, visszaveszek a feladatokból, a terhelésből, és megkísérlek csak a pozitív dolgokra koncentrálni. Amit az ember nem tud megoldani, azon felesleges magát idegesíteni. Arra kell koncentrálni mindenkinek, hogy a családjához békében haza tudjon térni" - tette hozzá. 

Tünetkereső
Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!