Kiderült: ezért került kórházba Gáspár Evelin a Survivorben

Forrás: RTL Klub -
Gáspár Evelin kórház Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, kórházba vitték a Survivor celebek csapatában játszó Gáspár Evelint. A lány remélte, hogy ezzel nem ért véget számára a játék, most pedig kiderült az is, mi volt a baj. 

"Tomboltak a hullámok, amelyek közül egy hatalmas betört a fedélzetre, aminek olyan ereje volt, hogy komolyan eltalált. Esélyem sem volt kitérni előle. Keményen megütötte a mellkasomat, a kulcscsontomat, a lélegzetem is elakadt. Komolyan attól féltem, hogy az erős ütéstől belső vérzésem van...Kétóránként vittek vizsgálatra, félő volt, hogy belső vérzésem van. Többször megröntgeneztek, vizsgáltak, én pedig nagyon féltem, nehogy maradandó sérülésem legyen. Attól is tartottam, hogy fel kell adnom a versenyt, dühös voltam, de közben nagyon aggódtam" – mondta el a Blikknek Evelin.

Forrás: RTL Klub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.