A mellrák elleni küzdelem világnapján Villányi Andrea, akit az ország a Fresh együttes énekesnőjeként ismert meg, sokkoló vallomást tett: emlőrákot diagnosztizáltak nála.

Fresh Andi embert próbáló időszakon van túl. Januárban egy csomót talált a mellében, a vizsgálatok pedig kimutatták, hogy rosszindulatú daganatról van szó. Az énekesnőt sokkolta a hír, ráadásul a 16 alkalmas kemoterápiát azonnal el kellett kezdeni, hogy meg tudják operálni. 

Nem elég, hogy az ember külseje megváltozik, a kínzó rosszullétekkel is meg kell küzdenünk. Volt olyan nap, amikor harminckétszer hánytam. Hívni kellett az ügyeletet, hogy infúziót kapjak: majdnem kiszáradtam"

- mesélte Andi a Best Magazinnak, akit nagyon megviselt a kemoterápia. Előfordult, hogy egy korty víz sem maradt benne, ráadásul úgy érezte, hogy a nőiességét is teljesen elveszíti.

Amikor a párom kopaszra nyírt egy géppel, az mindkettőnk számára roppant megrázó pillanat volt. Igyekeztünk mindent viccesen felfogni, de akkor nem ment: végigsírtam a fodrászkodást. A parókaviselés miatt pedig folyamatos üldözési mániám volt, gyűlöltem. Állandóan azt figyeltem, ki jön rá arra, hogy ez nem az igazi hajam."

Andit végül két hónappal ezelőtt megoperálták, a műtét jól sikerült, szerencsére áttétet nem találtak az orvosok. Bár sugárkezelésen is át kell esnie az énekesnőnek, optimista és úgy érzi, hogy a nehezén már túl van. 

TÜNETKERESŐ
Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!