Fresh Andi őszintén beszélt rákkal vívott harcáról: "Volt olyan nap, amikor harminckétszer hánytam."

betegség mellrák Fresh Andi kemoterápia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mellrák elleni küzdelem világnapján Villányi Andrea, akit az ország a Fresh együttes énekesnőjeként ismert meg, sokkoló vallomást tett: emlőrákot diagnosztizáltak nála.

Fresh Andi embert próbáló időszakon van túl. Januárban egy csomót talált a mellében, a vizsgálatok pedig kimutatták, hogy rosszindulatú daganatról van szó. Az énekesnőt sokkolta a hír, ráadásul a 16 alkalmas kemoterápiát azonnal el kellett kezdeni, hogy meg tudják operálni.

- mesélte Andi a Best Magazinnak, akit nagyon megviselt a kemoterápia. Előfordult, hogy egy korty víz sem maradt benne, ráadásul úgy érezte, hogy a nőiességét is teljesen elveszíti.

Andit végül két hónappal ezelőtt megoperálták, a műtét jól sikerült, szerencsére áttétet nem találtak az orvosok. Bár sugárkezelésen is át kell esnie az énekesnőnek, optimista és úgy érzi, hogy a nehezén már túl van.

TÜNETKERESŐ

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.