Horváth Éva kisfia beteg: "Nem egyszerűek a napjaink mostanában"

Horváth Éva nátha vírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Náthás, tüsszög, köhög: vírusos megbetegedést kapott el Horváth Éva pici fia, Alex. Az édesanyja az Instagramra cuki képet posztolt a babával. 

"Nem egyszerűek a napjaink mostanában, ugyanis Alex is elkapta ezt a fránya vírust .... Anyatej ide vagy oda sajnos tüsszög, köhög és az orrszívó állandó kellékünk" - írta Éva, aki a minap két gyerekével együtt készített fotót.

Az egykori szépségkirálynőt sem kerülte el a baj, ugyanis egy rejtélyes betegség miatt az egyik fülére teljesen megsüketült. "Az egyik fülemre egyáltalán nem hallok semmit. Valami ráhúzódott úgy, hogy gyakorlatilag két nappal ezelőtt üvöltöttem a fájdalomtól" - nyilatkozta október elején.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.