"Üvöltöttem a fájdalomtól" - Súlyos betegségéről vallott Horváth Éva

betegség süketség Horváth Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rejtélyes betegség támadta meg a kétgyermekes anyukát, Horváth Évát, amitől az egyik fülére teljesen megsüketült. A modell legnagyobb félelme, hogy egy hónappal ezelőtt született kisfia is elkapja a betegséget. 

A modell-műsorvezetőnek komoly problémával kell szembenéznie, ugyanis egy rejtélyes betegség miatt az egyik fülére teljesen megsüketült. Éva retteg, hogy egy hónappal ezelőtt született kisfia, Alex is elkapja tőle a fertőzést, aminek akár súlyos következményei is lehetnek.

"Az egyik fülemre egyáltalán nem hallok semmit. Valami ráhúzódott úgy, hogy gyakorlatilag két nappal ezelőtt üvöltöttem a fájdalomtól"

- mesélte a Borsnak az édesanya.

A fájdalom ellenére nem akar gyógyszert szedni, ugyanis még szoptatja kisfiát.

"Antibiotikumot írtak fel nekem, se fülcseppet, se egyéb mást. (...) Attól félek, hogy rosszat tesz a picinek" - tette hozzá Éva, aki reméli, hamarosan kiderül, mi okozhatja nála ezt a súlyos panaszt.

Kiderült, miben tehetséges Horváth Éva nagyobbik kisfia: "Elég vagányan nyomja"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.