Évek óta hatalmas fájdalmakkal él Young G Béci: "Az egész testemben jelen van"

egészség fájdalom Young G Béci Van életünk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life TV Van életünk! című műsorában beszélt arról Young G Béci, hogy évek óta hatalmas fájdalmakkal él, ami megkeseríti a mindennapjait.

"Négy és fél éve fájdalom van a testemben. Most a lábamon jön ki, de egyébként az egész testemben jelen van. Négy és fél éve nincsen egy fájdalommentes percem, egy napom, semmim. Attól függetlenül, hogy élem az életem, és csinálom a dolgaimat, attól függetlenül össze kell szorítanom folyamatosan a fogamat, mert fáj. (...) Három és fél évig folyamatosan jártam orvoshoz, a természetgyógyásztól elkezdve az orvosokig, a spirituális vonalat, mindent kipróbáltam. Most vagyok abban az állapotban, hogy nincs kedvem. Nincs kedvem elmenni vérvételre, úgysem fog segíteni" - mondta elkeseredetten a rapper.

Young G Béci folyamatos fájdalmakkal küzd LifeTV

Béci szerelme, Norina mindent megtesz párjáért, ha kell a talpát masszírozza, hogy enyhítse szenvedéseit.
"Végigkísértem a fájdalmai fokozatait. Van amikor kevésbé fáj neki, és van amikor nagyon-nagyon fáj. Főleg akkor, ha nem pihen, akkor nagyon nagyon szokott neki fájni" - mondta Norina, aki komoly műtéten esett át nemrégiben.

Béci korábba azt nyilatkozta, hogy az orvosok nem tudják, mi a baja, már gyanakodtak bélgyulladásra és autoimmun betegségre is.

TÜNETKERESŐ

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.