Bódi Csabin hatalmas teher van, mióta a karantén alatt felélte az összes tartalékát, most pedig minden erejével azon igyekszik, hogy mindene meglegyen a családnak és semmiben ne szenvedjenek hiányt. Ez azonban olykor szorongást, feszültséget kelt benne, amit a legtöbbször elfojt magában.

Sokan azt hiszik, hogy aki hétvégente fellépéssel múlatja az idejét, valójában a hobbijának él és csak szórakozik. Bódi Csabi őszintén vallott arról, hogy ez korántsincs így, ugyanis rengeteg lemondással jár a szakmája.

"Itt teljesíteni kell és mindig ugyanazt a színvonalat nyújtani, akkor is, ha fáradt vagyok, akkor is, ha lelki bajom van vagy netán haláleset történt a családban, mert nem hozhatok szégyent a Bódi család nevére" - mesélte a Borsnak az énekes.

Bódi Csabi sokszor elfojtja magában az érzéseitForrás: Instagram/Bódi Csabi

Csabi arról is mesélt, hogy sokszor kell visszafognia magát, az érzéseit, ami olykor rettentően nehéz számára.

"Sok helyzet van, amit másképpen kellene kezelni. Néha kijönne belőlem a szabolcsi vér, de nem engedhetem. Úriember módjára kell viselkedni" - vallotta be. 

Az énekes elárulta, hogy számára a legjobb stresszlevezető az evés, bár tisztában van vele, hogy ez nem a legegészségesebb megoldás. Továbbá elmondta, hogyha úgy alakul, hogy egyedül képtelen megoldani a problémáit, akkor nem lesz rest pszichológushoz fordulni.