Depresszióval küzd a népszerű magyar énekes: szakember segítségét is igénybe venné

Forrás: Instagram/Bódi Csabi -
pszichológus depresszió Bódi Csaba segítség énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Csabin hatalmas teher van, mióta a karantén alatt felélte az összes tartalékát, most pedig minden erejével azon igyekszik, hogy mindene meglegyen a családnak és semmiben ne szenvedjenek hiányt. Ez azonban olykor szorongást, feszültséget kelt benne, amit a legtöbbször elfojt magában.

Sokan azt hiszik, hogy aki hétvégente fellépéssel múlatja az idejét, valójában a hobbijának él és csak szórakozik. Bódi Csabi őszintén vallott arról, hogy ez korántsincs így, ugyanis rengeteg lemondással jár a szakmája.

"Itt teljesíteni kell és mindig ugyanazt a színvonalat nyújtani, akkor is, ha fáradt vagyok, akkor is, ha lelki bajom van vagy netán haláleset történt a családban, mert nem hozhatok szégyent a Bódi család nevére"

- mesélte a Borsnak az énekes.

Bódi Csabi sokszor elfojtja magában az érzéseit Forrás: Instagram/Bódi Csabi

Csabi arról is mesélt, hogy sokszor kell visszafognia magát, az érzéseit, ami olykor rettentően nehéz számára.

"Sok helyzet van, amit másképpen kellene kezelni. Néha kijönne belőlem a szabolcsi vér, de nem engedhetem. Úriember módjára kell viselkedni"

- vallotta be.

Az énekes elárulta, hogy számára a legjobb stresszlevezető az evés, bár tisztában van vele, hogy ez nem a legegészségesebb megoldás. Továbbá elmondta, hogyha úgy alakul, hogy egyedül képtelen megoldani a problémáit, akkor nem lesz rest pszichológushoz fordulni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.