Koronavírussal, oltatlanul került kórházba Kóbor János: "Mindent megtesznek érte, hogy újra köztünk lehessen"

Kóbor János Omega koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány napja rosszul érezte magát Kóbor János. Eleinte nem akart kórházba menni, de a család unszolására befeküdt egy intézménybe. A zenész nem vette fel a Covid elleni védőoltást. 

"Kedden kellett volna részt vennie egy televíziós felvételen, de szinte az utolsó pillanatban lemondta. Valószínűleg már nem érezte jól magát" – mondta el a Blikknek az együttes volt billentyűsének, Benkő Lászlónak a fia.

"Mecky kedden este kórházba került. Az állapota változó, de a család kérésére szeretnénk tartózkodni a részletektől. Mindent megtesznek érte, hogy újra köztünk lehessen" - tette közzé a Facebookon az Omega zenekar.

A 78 éves Kóbor János nyíltan hangoztatta, nem oltatja be magát a koronavírus elleni vakcinával. „Sosem oltatom be magam semmivel, az influenza elleni vakcinát sem kértem, és ezt sem fogom" – nyilatkozta még tavaly.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.