"Megijedtem, mert nem tudtam, mi vár rám" - Jordán Tamás elkapta a koronavírust

Forrás: Bonyhádi Károly -
betegség Jordán Tamás színész karantén koronavírus gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jordán Tamás enyhébb tünetekkel vészelte át a koronavírust. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész már jól érzi magát, és vége a közel kéthetes karanténnak is. 

"Igazság szerint nem tudom, hol kaphattam el, egyszer csak beteg lettem. Nem volt mese, azonnal orvoshoz fordultam, a teszt után pedig kiderült, hogy ez koronavírus. Nem örül az ember, ha ilyen hírt kap, ráadásul meg is rémül, hiszen tudjuk, hogy mennyi emberi életet követelt már ez az átkozott betegség. Én is megijedtem, mert nem tudtam, mi vár rám" - nyilatkozta Jordán Tamás a Blikknek.

A színész szerencsésnek érzi magát, ugyanis a kezdeti ijedtség után kiderült, hogy mégsem olyan nagy a baj.

A színész már jobban érzi magát. Forrás: Bonyhádi Károly

Két oltáson már túl vagyok, és örülök, hogy azután kaptam csak el a vírust, mert ennek köszönhetem, hogy nem lett nagy baj.

"Most kezdek el visszarázódni a hétköznapokba, de nem megy egyszerűen. Hamar elfáradok, húz az ágy, pedig dolgom az lenne bőven. Nem kapkodok, nem siettetem a gyógyulást, bízom abban, hogy hamarosan a régi önmagam leszek."

Koronavírussal, oltatlanul került kórházba Kóbor János: "Mindent megtesznek érte, hogy újra köztünk lehessen"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.