Szívrohamban meghalt az ismert sportoló: zokogva közölte a testvére a hírt

ismert sportoló halál szívroham gyász Julio Lugo baseball
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten töltött volna be a 46. évét, azonban hiába küzdöttek az életéért, már nem tudták megmenteni az ismert sportolót. A férfi ugyan már visszavonult, de ugyanúgy edzett, mint fénykorában.

Julio Lugo az egyetem alatt kezdett baseballozni, már ott megmutatkozott tehetsége. 2000-ben vált profi sportolóvá és tizenkét szezont játszott végig, összesen hét különböző csapatot is erősített. Tíz évvel ezelőtt mégis a visszavonulás mellett döntött, a sportolást, az edzést azonban nem hagyta abba.

Lugo november 16-án ünnepelte volna 46. születésnapját. Egy nappal előtte viszont összeesett az edzőteremben. Az egykori profit azonnal kórházba szállították, de az orvosok már nem tudták megmenteni az életét. Két fia, két lánya, testvére és felesége gyászolja - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.