Ahogy megírtuk, lélegeztetőgépen, mélyaltatásban tartják Kóbor Jánost. Állapota kritikus, ám többet nem árul el a család a zenészlegenda állapotáról. Most az is kiderült, miért rendeltek el hírzárlatot. 

Kóbor Jánost a múlt hét óta a SOTE Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikáján kezelik, miután elkapta a koronavírust. Lapinformációk szerint a 78 éves énekes állapota súlyos, ám sem a család, sem a zenésztársak, barátok nem nyilatkoznak bővebben,viszont arra kérik a nyilvánosságot, imádkozzanak Kóbor János felépüléséért.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

 

Az Omega menedzsere a Borsnak elmondta, a hírzárlat nem véletlen, maga Kóbor János kérte erre a környezetét.

"Még a kórházba kerülése előtt egyszer leültünk beszélgetni. Szóba került, hogy mi legyen abban az esetben, ha bármi baj történne. Külön megkért engem, az Omegát és az egész családját, hogy bármilyen állapotba kerül, nem szeretné, ha bárki is tudna róla" – mondta el Trunkos András.

"Szerette volna, hogy az emberek fejében úgy szerepeljen, mint aki zenekarával a kis országunkból egy világsztárrá vált. Nyilván egy-két dolgot el kell mondanunk a rajongóknak, de nem akarjuk, és ő sem akarná, hogy bárki lássa a küzdelmét. Ezt tiszteletben kell tartanunk" - nyilatkozta.

Tünetkereső
Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!