Kritikus állapotban van Csollány Szilveszter: semmit sem javul az állapota

Forrás: AFP/Damien Meyer -
Csollány Szilveszter tüdőgyulladás Csollány Szilveszter állapota Csollány Szilveszter koronavírusos koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét elején mindenkit sokkolt a hír, hogy koronavírusban elhunyt az Omega frontembere, Kóbor János. Nem sokkal a szörnyű bejelentés után pedig kiderült, hogy egy másik ismert magyart, az olimpiai bajnok Csollány Szilvesztert is intenzív osztályra szállították.

Az olimpiai bajnok tornász egy hónappal ezelőtt fertőződött meg koronavírussal, és bár eleinte jól viselte a betegséget, hirtelen mégis rosszul lett. Sopronból egy fővárosi kórházba szállították, és a hírek szerint jelenleg is lélegeztetőgépen tartják. A vírus tüdőgyulladást okozott nála.

Szilveszter állapotáról a családja nem árul el semmit, de a Bors aggasztó hírekről értesült. A lap szerint a sportembert az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet Covid-osztályán kezelik, az állapota semmit sem javul és válságos a helyzete.

A hazai tornászélet egy emberként imádkozik Csollány Szilveszterért Forrás: AFP/Damien Meyer

A népszerű gyermekorvos, Novák Hunor közösségi oldalán azt írta, szerinte Csollányt átverték az álhírekkel, ezért nem oltatta be magát a koronavírus ellen.

– írja a doktor, aki szerint nagy a közösségi média felelőssége, hiszen egy-egy poszt életét menthet, vagy akár vehet el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.