Egy új tanulmány azt bizonyítja, a férfiasságra is veszélyes lehet a koronavírus

veszély férfiasság COVID-19 koronavírus merevedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs nap, hogy ne derülne ki valami a koronavírusról, és arról, milyen hosszú távú következményei lehetnek annak, ha valaki megfertőződik. Egy friss tanulmányból az derül ki, hogy a COVID-19 a férfiasságot is megtámadhatja.

Egy amerikai tanulmány azt bizonyítja, hogy a COVID-19 megnövelheti a férfiaknál az erekciós zavar valószínűségét - írja a Sexual Medicine Reviews című tudományos szaklapban publikált tanulmány alapján a Bors.

Eszerint az is előfordulhat, hogy a fertőzés befolyásolja a merevedési zavarra alkalmazott kezelés hatékonyságát. A problémát az is súlyosbíthatja, hogy a járvány miatt kevesebb impotenciával küzdő férfi juthat hozzá a megfelelő orvosi segítséghez.

Tavasszal már írtunk arról, hogy mivel a koronavírus károsítja a véredényeket, így a fertőzésen átesett férfiak körében merevedési zavarokat okozhat, rosszabb esetben akár tartós impotenciához is vezethet.

A férfiasságra is veszélyes lehet a koronavírus. Forrás: 123rf.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.