"Ahogy eddig mindent, ezt is le fogod győzni" - Berki Krisztián üzent a kórházban fekvő Csollány Szilveszternek

Csollány Szilveszter koronavírus Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány nappal ezelőtt az egész országot meglepte a hír, hogy Csollány Szilveszter olimpikon koronavírussal, lélegeztetőgépen fekszik. Sajnos az állapota azóta nem javult. Berki Krisztián tornász a közösségi oldalán megható szavakkal üzent a bajnoknak.

Berki Krisztián Facebook-oldalán egy bejegyzésben ír arról, hogy milyen hatással volt a pályafutására Csollány Szilveszter hatalmas sikere a sydney-i olimpián és nagyon bízik benne, hogy mielőbb felépül.

"Pályafutásom egyik legmeghatározóbb pillanata volt, mikor Sydneyben a Te nyakadba került az aranyérem! Sorsfordító volt számomra, és ennek hatására kezdtem el tudatosabban és koncentráltabban figyelni az edzésekre! Példakép lettél akkor sokunk számára, amivel egy álmot adtál nekünk, fiatal sportolóknak. Mégpedig az olimpiai álmot...

Elhittem magamról, hogy ha keményen edzek, küzdök a celjaimért, nekem is összejöhet! Sokszor edzettünk egy teremben, ezért még könnyebben hittem el, hogy talán egyszer én is lehetek olimpiai bajnok! Bíztam, bíztunk benned az utolsó világbajnokságon is, Debrecenben, ahol aranyérem került a nyakadba, ezzel meghálálva a hazai szurkolók szeretetét!!!

Akkor is küzdöttél, és tudom, hogy most is küzdesz! Bajnok voltál, vagy és leszel is! Ahogy eddig mindent, ezt is le fogod győzni! Szurkolok érted, Szilas, mint a pályafutásod alatt sokszor tettem"

- írja a tornász.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.