Három hónappal a műtétje után nagyot változott a magyar színésznő élete

Forrás: Instagram -
műtét Széphalmi Juliska Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Surivor döntőseként is ismert táncos-színésznőnek egy nyári próbán szakadt el a térdszalagja, ezért kellett megműteni. Három hónappal az operáció után nyilatkozott az állapotáról.

Juliska, akinek az orvosai azt mondták, a gyógyulása akár egy évig is eltarthat, korábban azt mondta, a műtéten túl van, jól sikerült, sok pihenéssel koncentrál a gyógyulásra. Akkor még kórházban volt.

Forrás: Instagram

Három hónappal az operáció utána az RTL Reggeli című műsorában beszélt jelenlegi állapotáról: „Csinálom a gyógytornát, nagyon szigorúan betartok mindent, és hát fantasztikus dolog, mert három hónap már eltelt a műtétem óta. Tegnap voltam a dokimnál, és azt mondta, elkezdhetek futni!" –mesélte lelkesen Juliska, akinek már csak azért is jó hír ez, mert a futás a szenvedélye.

Természetesen a fokozatosság elvét betartva áll neki újra a sportnak, nem a szabadban, hanem futópadon kezdi a mozgást, illetve a barátnőjétől kapott szobabiciklin - írja a Blikk.

A gyors gyógyulásával kapcsolatban azt mondta: „Szerintem ez azért van, mert még viszonylag fiatal vagyok, emiatt haladok jó ütemben."

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!
Súlyos betegségben szenved Széphalmi Juliska: a Survivor után alakult ki nálahttp://www.life.hu/egeszseg/20211111-sulyos-betegsegben-szenved-szephalmi-juliska-a-survivor-utan-alakult-ki-nala.htmlBár Széphalmi Juliska remek teljesítményt nyújtott a Survivorben, lelkileg nagyon megsínylette a túlélő show-t, és hazatérése után sokáig szorongásos zavarral küzdött. EgészségOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.