Aranyosi Péter két oltás után kapta el a fertőzést, és sajnos állapota olyannyira leromlott, hogy kórházba kellett vinni.

Bár reménykedett abban, hogy otthon sikerül átvészelnie a betegséget, Aranyosi Péter kórházba került miután elkapta a koronavírust. Már volt két oltásom, amikor elkaptam a vírust. Mit ne mondjak, nem volt kellemes. Amikor lebetegedtem, és kiderült, hogy koronás vagyok, azonnal szóltam a Dumaszínház üzemorvosának, dr. Szlávik Jánosnak, aki azt tanácsolta, vegyek egy oxigénszintmérőt, és megmondta, milyen értéknél menjek azonnal kórházba" - mondta a Blikknek a humorista. 

Aranyosi Péter két oltás után kapta el a koronavírustForrás: Facebook/Aranyosi Péter

Amikor az ember nem kap levegőt – merthogy ez volt, egyszerűen nem kaptam levegőt –, akkor nem gondolkozik azon, hogy mi van, vagy hány fellépést kell lemondani. Ezek egyszerűen nem számítanak. Bementem a kórházba, ott derült ki, hogy tüdőgyulladásom van. Nagyon megijedtem és féltem. Oxigént és infúziót kaptam, illetve lórúgás erősségű gyógyszereket, amelyektől jobban lettem. Cserébe viszont mindent felborított belül, már ha értik, mire gondolok: a gyomornak nem tesznek jót az ilyen erős orvosságok" - árulta el. 

Hat napig voltam bent, de szerencsére már itthon lábadozom. Még pihennem kell, könnyen elfáradok, és köhögök is, de sokkal jobban érzem magam. Szerencsére a családból senki nem kapta el, még a feleségem sem, pedig vele egy ágyban alszunk" - tette hozzá. Azt is elmondta, tapasztalatait biztosan beépíti majd műsorába. 

"Az biztos, hogy januártól, ha újra dolgozom, ez is benne lesz a produkciómban. A legjobb az egészben az anyósom volt, aki egyben a könyvelőm is. Felhívtam, miután kiengedtek, elmondtam neki, hogy sikerült túlélnem valamit, amibe sokan belehalnak. Erzsike erre csak annyit kérdezett: »Jó, de hol van a táppénzes papír?« Na, hát így élünk mi" - mondta viccesen.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!