Pordán Petra kórház nyaki gerincsérv Pordán Petra állapota Pordán Petra gerincsérv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Először csak a lapockája kezdett fájni, ám akkor még semmi komolyra nem gondolt a népszerű magyar rádiós. Később azonban már elviselhetetlen fájdalmai lettek.

A Sláger FM műsorvezetője, Pordán Petra megpróbáltatásai a múlt héten kezdődtek. A lapockájában jelentkező fájdalomra először csak gyógyszert kapott, de a tünetek nem csillapodtak, sőt egyre nehezebben viselte a fájó érzést. A háziorvosa végül úgy döntött, beutalja őt az Országos Gerincgyógyászati Központba, ahol egész éjszakára benn tartották.

A kórházban derült ki, hogy sokkal nagyobb a baj.

Petra ugyanis nyaki gerincsérvben szenved. A fájdalmak a kórházban is tovább erősödtek és olyan pokolivá váltak, hogy elképzelni sem tudta volna korábban, hogy ilyen létezhet. A betegségéről saját közösségi oldalán számolt be a rádiós.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.