Obszcén üzenetekkel zaklatják a csinos rádióst

üzenetek műsorvezető rádió Pordán Petra obszcén
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pordán Petra hónapok óta szélmalomharcot vív egy követőjével, aki a közösségi oldalain nyomdafestéket nem tűrő üzenetekkel bombázza. A műsorvezető úgy érzi, tehetetlen az ilyen és ehhez hasonló zaklatókkal szemben.

Nyár óta sokkal több energiát kell közösségi oldalai moderálásába fektetnie Pordán Petrának, akit június óta megállás nélkül zaklat egy követője.

„Először júniusban tűnt fel az a magát férfinak kiadó követő, aki először csak egy üzenetet küldött.

Már az is tolakodó volt, azt feltételezte, hogy arany életem van és ezt a külső adottságaimnak köszönhetem. Nem reagáltam rá és mivel elég minősíthetetlen stílusban fogalmazta meg a véleményét, tiltottam a profilt. Azt hittem ez megoldás lesz, de csak olaj volt a tűzre"

– mondta a Sláger Reggel műsorvezetője, akinek zaklatója újabb és újabb profilt hoz létre, hogy ocsmány üzeneteit célba juttassa.

„Mikor letiltottam az illetőt mérges lett, újabb profilt hozott létre, nyomdafestéket nem tűrően leírta, hogy miket csinálna velem. Azonnal tiltottam, ám újabb profilt kreált, ahonnan már fotókat is küldözgetett. Ismét letiltottam, de még mindig nem adta fel. Nem értem mit szeretne ezzel elérni, teljesen értelmetlen, amit csinál" – mondta a csinos műsorvezető, aki hozzászokott már, hogy kap hideget-meleget.

„Természetesen nincs azzal baj, ha bárki, bármilyen kritikát megfogalmaz.

Közszereplő vagyok, együtt tudok élni a kritikával. A bántó, sértő, fenyegető hangvételű megnyilvánulásokkal azonban nem tudok mit kezdeni, mélységesen elítélek minden ilyen reakciót"

– tette hozzá Pordán Petra, aki figyelemmel kíséri a követők kommentjét.

„Igyekszem egy-egy kommentre reagálni, válaszolni. Pláne, ha egy kedves észrevételről van szó. Igaz egyszer ezzel is megjártam.

Egy követő az aznapi adással kapcsolatban dicsért, amit kedvesen meg is köszöntöm neki. Erre ő felajánlotta, hogy legyek a titkos szeretője. Nem értem ezeket a reakciókat és azt, hogy egyesek ezt hogyan gondolhatják komolyan?! Boldog házasságban élek, de egyeseknek semmi sem szent"

– mesélte műsorvezető-társának, Viktorin Tamásnak Pordán Petra.

A beszélgetés linkje itt érhető el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.