Bevallotta, hogy sokszor nem tetszik neki, amit a mérlegen lát, napi szinten változik a hasa és a melle.

Dukai Regina az Instagram-oldalán beszélt arró, hogy bár mindig érdekelte a sport, sosem volt fanatikus. Inkább azt a csapatot erősíti, akiknek kell egy kis "fenékbe rúgás" ahhoz, hogy elinduljon. Inspirálhatja egy videó, vagy éppen egy egészségügyi probléma, amely miatt fontosnak érzi, hogy megmozduljon - írja a Bors.

"Nem tűztem ki elérhetetlen célokat, csupán azt, hogy amikor tehetem, heti 2 alkalommal biztosan mozgok és ezt idővel majd igyekszem emelni, mert a pajzsmirigy alulműködésem szó szerint megnehezíti a mindennapjaimat, és sokszor nem tetszik, amit a mérlegen látok, nem tetszenek a hangulatingadozások, hőhullámok, a mellem, hasam napi szintű változása. Hol alig férek a nadrágomba, hol majdnem lecsúszik rólam, nyilván ezekből a napokból van kevesebb, emellett az endometriózis miatt igyekszem vegán táplálkozást folytatni" – írta Dukai Regina.

Azt is bevallotta, hogy vidéki, húson-kolbászon és szalonnán felnőtt nőként számára nem könnyű vegán étrendet folytatni, ezért inkább az arany középutat választja: a lehető legtöbb napon igyekszik vegánként táplálkozni, de ha úgy tartja kedve, nem von meg magától húsos ételeket sem.

Dukai ReginaForrás: Dukai Regina / Instagram

 

 

Tünetkereső
Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!