Dukai Regina vőlegénye eljegyzés Dukai Regina párja Dukai Regina Dukai Regina eljegyzés Dukai Regina jegygyűrűje
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csodaszép modell tegnap este nagyon meglepte követőit. Saját közösségi oldalára ugyanis feltöltött egy fotót, ami azonnal felrobbantotta az internetet.

Dukai Regina ugyan rendkívül aktív a közösségi médiában, rendszeresen posztol az életéről, a magánéletét azonban titok övezi. A tegnap esti bejegyzésével viszont megtörte a csendet és elárult néhány részletet féltve őrzött párkapcsolatáról.

A modellt ugyanis eljegyezték.

Nagy a boldogság Dukai Regináéknál Forrás: Dukai Regina

Regina egy hosszú posztban írta meg, hogy párja három év után megkérte a kezét. Arról azonban egy szót sem írt, hogy ki a titkos vőlegény, sőt a modell szeretné, ha szerelme személyazonosságát továbbra is homály fedné. Az eljegyzési gyűrűt azonban megmutatta, a követői pedig a csodájára járnak az ékszernek.

A fotót ide kattintva tudjátok megnézni.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.