Egy hónap elteltével is szenved a koronavírus utóhatásaitól Vasvári Vivien

Forrás: Vasvári Vivien/Instagram -
COVID-19 Vasvári Vivien long-Covid koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még január elején kapta el a koronavírust Vasvári Vivien. A modellnek csupán néhány napig voltak komolyabb tünetei, de azóta sem érzi jól magát. 

Vivi egy rajongói kérdésre válaszolva árulta el azt, hogy bár hamar jobban érezte magát, azóta is szenved a szövődményektől: köhög és fáj a mellkasa is.

„Szilveszter után voltam Covidos, de szerencsére egy nap alatt át is ment rajtam. Aztán csak köhécseltem. De azóta is fáj a mellkasom. Vége lehetne már ennek a Covid-időszaknak" – írta Vivien, akihez hasonlóan sokan hetekig-hónapokig szenvednek a vírus utóhatásaitól.

Forrás: Vasvári Vivien/Instagram

Hogy mit érdemes ilyenkor tenni? Az orvosok szerint mindenképpen kerülni kell egy ideig a megerőltető tevékenységet, és a hobbisportolók is jól teszik, ha megvizsgáltatják magukat, mielőtt visszatérnek a terembe.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.