"Hat hétig ágyban feküdtem" - Barta Sylvia megjárta a poklot a koronavírus miatt

Forrás: Barta Sylvia/Instagram -
TV2 Barta Sylvia pokol időjárás időjós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 gyönyörű időjósa a napokban ünnepelte 52. születésnapját. Bár Sylvia úgy érzi, sokkal egészségesebb, mint valaha, de soha nem felejti el, mennyire megküzdött a koronavírussal és az utóhatásaival.

2020 tavaszán Sylvia az első hazai hírességek között kapta el a koronavírust. A betegség hetekre ágyba döntötte, és bár ma már jól érzi magát, sosem felejti el, min ment keresztül.

- kezdte a Borsnak.

Nagyjából két teljes hónapig küzdöttem a vírussal, és ez lelkileg is nagyon megviselt. Hat hétig ágyban feküdtem, és felülfertőződéses tüdőgyulladást kaptam.

– mondta Barta Sylvia, aki betegsége elején azt hitte, megfázott, vagy elkapta az influenzát.

Forrás: Barta Sylvia/Instagram

Szerencsére a gyönyörű időjósnak sikerült legyűrnie a fertőzést, és ma már kirobbanó formában van. Sylvia nem tagadja, hogy a betegség után is hosszú ideig voltak tünetei, ezért elkezdte erősíteni az immunrendszerét, beoltatta magát, és mint mondja, azóta is mindent megtesz, hogy száz évig éljen. Az időjós egyébként a napokban ünnepelte az 52. születésnapját.

"Bárhová mentem, mindenki felköszöntött. Folyton csörgött a telefonom, szebbnél szebb jókívánságokkal gazdagodott a postaládám. A zumba-órámon meglepetésbulival ünnepeltünk. A nap végén pedig egy kis torta mellett a családommal tölthettem ezt a szép napot. Fontos számomra a lányaimmal töltött minőségi idő, mivel hamarosan kiröppennek"

Barta Sylvia dögös bikiniben tett fontos bejelentést - Fotóhttps://www.life.hu/eletmod/20210822-barta-sylvia-dogos-bikiniben-tett-fontos-bejelentest-foto.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.