Rosszindulatú daganatot találtak Deák Bill Gyula feleségénél

Fotó: Magócsi Márton [origo] -
betegség mellrák Deák Bill Gyula Deák Bill Gyula felesége
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos beteg Deák Bill Gyula felesége. Marikánál mellrákot diagnosztizáltak. A pár bízik benne, hogy még idejében észrevették a bajt, és az asszony felgyógyul. 

„Az új év újabb csapást hozott, ugyanis a feleségemnek rosszindulatú daganat van a mellében. Még nem tudni semmit, csak nemrégiben derült ki. Reméljük, idejében elkaptuk a betegséget" – mondta el a Blikknek a zenész, aki húgát, Rózsát méhtestrákban vesztette el még 2020-ban.

A zenész a megpróbáltatásairól akkor így vallott: "Nekem ez az év a pokol. 2020 borzalmas! A feleségem infarktust kapott, meghalt a húgom, a menyem is súlyos beteg lett, és a vírus még csak ezután jött. Ez az év nekem katasztrofális, és még játszani sem lehet" - nyilatkozta Deák Bill, aki korábban az öngyilkosságot is fontolgatta.

Fotó: Magócsi Márton [origo]

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.