Deák Bill Gyula őszinte vallomása: megpróbált öngyilkos lenni

Fotó: Magócsi Márton [origo] -
öngyilkos Deák Bill Gyula amputáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lábamputációja után öngyilkos akart lenni Deák Bill Gyula, szerencsére azonban sikerült megmenteni az életét. Nehéz időszakáról most vallott az énekes.

Deák Bill Gyula, aki néhány éve egy szívinfarktuson esett át, gyerekként híres focista szeretett volna lenni, de 11 évesen úgy megrúgták az egyik lábát, hogy tályog keletkezett rajta. Az operáció során az orvos műhibát vétett, véletlenül elvágott egy eret, így amputálni kellett a fiú egyik lábát. A Best információi szerint az orvost annyira megviselték a történtek, hogy örökbe akarta fogadni a gyereket és a vagyonát is rá akarta íratni egyfajta kárpótlásként, ám ezt a szülők nem fogadták el.

A 69 éves énekes a lapnak elárulta azt is, az eset után már nem akart tovább élni és öngyilkosságot kísérelt meg, altatókat vett be. Szerencsére még időben észrevették, mit tett, és kimosták a gyomrát, megmentették életét.

Deák Bill Gyula öngyilkos akart lenni Fotó: Magócsi Márton [origo]

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.