Tavaly ősszel futás után kapott sztrókot az otthonuk előtt Schobert Norbi. Hála a gyors segítségnek, a fitneszguru felépült, most pedig arról beszélt, mi okozhatta a betegségét. 

"Fájt a fejem, fájt a torkom, elmúlt, visszajött, napról napra visszajött, és egyszer csak összeestem. Erre azt mondja az orvostudomány, hogy covid-sztrók" - idézi Norbit a Blikk

A fitneszszakember az ATV Húzós című Youtube csatornáján elmondta, elképzelhető, hogy már koronavírusos volt, amikor megkapta az oltást, és ez okozhatta a bajt. Arről is beszélt, hogy Réka édesanyja a koronavírus-fertőzése után felépült, majd vérrög keletkezett az agyában és meghalt.

"Egy biztos, oltani jobb, mint nem oltani, ezt elég sok kísérlet alátámasztja. Az, hogy minek milyen mellékhatása van, illetve kinek hogyan reagál a szervezete, másik kérdés. Egy olyan vírussal állunk szembe, amint még nem ismerünk igazán" - tette hozzá. 

Forrás: Facebook/Schobert Norbert

Schobertet akkor mentőhelikopter vitte kórházba. Norbi később a mentőknek személyesen köszönte meg, hogy megmentették őt. Nagyon jó érzés, hogy végre meg tudom köszönni, hogy megmentették az életemet.

"Reméljük, hogy a jövőben már csak így, ebben a formában fogunk találkozni. Nagyon köszönök nektek mindent, és sok sikert, boldogságot kívánok" – mondta Norbi a budaörsi bázison felsorakozott mentőtiszteknek, akiknek egy-egy ajándékot is átadott.