Pataky Attila a koronavírust okolja, amiért kihagy a memóriája

Forrás: Origo -
szövődmény COVID-19 Pataky Attila emlékezés memória koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pataky Attila észrevette magán, hogy könnyebben és gyakrabban felejt el neveket, eseményeket vagy akár dátumokat is. A zenész ezt egy furcsa koronavírus szövődménynek tudja be, és elmondása szerint más ismerőse is tapasztalt hasonlót.  

Pataky Attila nemrég Sláger Kult vendége volt, ahol az Edda 35. kislemezéről beszélgettek. Az album mellett természetesen szóba került a zenész betegsége is, hiszen nemrég koronavírussal fertőződött meg.

Forrás: Origo

"Azt mondanám, hogy neveket felejtek el könnyebben és gyakrabban, mint azelőtt, de azt mondanák, hogy "nem a covid miatt, hanem mert hülyülsz el". Nem igaz, mert a körülöttem levő fiatalok, a fiam, meg a többiektől, másoktól hallom, hogy az egyik aspektusa a névfelejtés, meg a dolgok, események felejtése, amit okozott és okozhat" - nyilatkozta Pataki Attila.

Az előadó sokat köszönhet feleségének, aki kitartóan ápolta a koronavírus okozta legnehezebb napokon is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.