Courteney Cox vallomása: a fiatalságot kergette, de csak szétbotoxoltatta az arcát

Forrás / AFP -
plasztikai beavatkozás botox Jóbarátok Courteney Cox arcplasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírességek közül sokan nem tudnak megbarátkozni az öregedés gondolatával. A fiatalságot hajszolta hosszú éveken át a Jóbarátok sztárja, Courteney Cox is, aki most egy friss interjúban megrendítő őszinteséggel beszélt arról, hogy hamarabb le kellett volna állnia a plasztikázással.

A népszerű vígjátéksorozat, a Jóbarátok Monicája az elmúlt években azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy az arcát szinte teljesen eltorzították a botoxinjekciók. Courteney Cox azért vállalta a szépészeti beavatkozást, mert szerette volna megőrzi fiatalságát, és az öregedés jeleit, a legapróbb ráncokat is el akarta tüntetni az arcáról.

Ma már bánja a sok botoxkezelést Forrás / AFP

Bárhogyan igyekezett, nem sikerült megállítania az időt, az arca pedig megsínylette a folyamatos kezeléseket. A The Sunday Timesnak adott interjújában először beszélt nyíltan arról, hogy a sok botoxinjekció eltorzította az arcát, és hamarabb észbe kellett volna kapnia. A most 57 éves Cox azonban még mindig nem tudta megszokni, hogy öregszik, és egyenesen megrémíti, ha arra gondol, hogy nemsokára betölti a 60-at.

– idézte az Index a színésznő szavait, akit nemrég újra láthattunk a mozikban, ugyanis ő is visszatért a legújabb Sikoly-filmben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.