A hírességek közül sokan nem tudnak megbarátkozni az öregedés gondolatával. A fiatalságot hajszolta hosszú éveken át a Jóbarátok sztárja, Courteney Cox is, aki most egy friss interjúban megrendítő őszinteséggel beszélt arról, hogy hamarabb le kellett volna állnia a plasztikázással.

A népszerű vígjátéksorozat, a Jóbarátok Monicája az elmúlt években azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy az arcát szinte teljesen eltorzították a botoxinjekciók. Courteney Cox azért vállalta a szépészeti beavatkozást, mert szerette volna megőrzi fiatalságát, és az öregedés jeleit, a legapróbb ráncokat is el akarta tüntetni az arcáról.

Ma már bánja a sok botoxkezeléstForrás / AFP

Bárhogyan igyekezett, nem sikerült megállítania az időt, az arca pedig megsínylette a folyamatos kezeléseket. A The Sunday Timesnak adott interjújában először beszélt nyíltan arról, hogy a sok botoxinjekció eltorzította az arcát, és hamarabb észbe kellett volna kapnia. A most 57 éves Cox azonban még mindig nem tudta megszokni, hogy öregszik, és egyenesen megrémíti, ha arra gondol, hogy nemsokára betölti a 60-at.

Olyan nehéz hallani vagy kimondani! El sem hiszem. Nincs semmi rossz abban, ha valaki 60 éves, csak nem tudom elhinni. Az idő olyan gyorsan elrepül. Volt egy időszak, amikor észrevettem, hogy változok, hogy öregebben nézek ki. Évekig próbáltam kergetni a fiatalságot, és nem vettem észre, hogy a francba is, nagyon furcsán nézek ki a sok injekció miatt, amit az arcommal műveltem. Rájöttem, hogy le kell állnom, mert ez őrület

– idézte az Index a színésznő szavait, akit nemrég újra láthattunk a mozikban, ugyanis ő is visszatért a legújabb Sikoly-filmben.