Kapócs Zsóka: „32 évesen állapították meg az endometriózist"

Forrás: Instagram/Kapócs Zsóka -
Kapócs Zsóka endometriózis nőgyógyászati probléma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miért pont én!? Ezt a megválaszolhatatlan kérdést sokan felteszik, amikor megtudják, hogy a nőket érintő egyik legalattomosabb, sokszor meddőséget okozó betegségben szenvednek. Március az endometriózis hónapja, és hetek múlva lesz négy éve, hog Kapócs Zsóka kisfia megszületett. A sztár élete az ayanyasággal lett teljes, amire közel hat évet várt.

„32 évesen állapították meg az endometriózist, ráadásul annak is a legsúlyosabb stádiumát. Az, hogy ilyen sokáig felderítetlen és kezeletlen maradt a betegségem, azért történhetett meg, mert nem éreztem fájdalmat, így betegségtudatom sem alakult ki. Ez utóbbit szerencseként élem meg, ahogy azt is, hogy türelmetlen emberként azonnal a legjobb szakorvos után kutattam, amint elhatároztam, hogy anya leszek. Dr. Bokor Attila diagnózisa persze váratlanul ért, de végig bizakodó voltam" – meséli a szerdánként megjelenő hot! magazinban Zsóka, aki kivételt tett, és a lapban utoljára beszél erről a
nehéz időszakról.

Forrás: Instagram/Kapócs Zsóka

Zsóka a hot!-ban elárulta, mit tart fontosnak az endometriózissal kapcsolatban, és más, a betegséggel megküzdő híresség is elárulja, hogyan birkózott meg a teherrel. Keressétek a hot!-ot digitális formában is a digitalstand.hu/hot oldalon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.