Csúnya hegek borították a 22 éves influenszer bőrét, miután otthon próbált szeplőket tetoválni az arcára. Átmenetileg meg is vakult, ez mégsem tántorította el őt a szépészeti beavatkozásoktól. 

A 22 éves Tilly Whitfeld egyrészt az ausztrál Big Brotherben való szereplésének köszönheti a népszerűségét, másrészt pedig az elrontottt szépészeti beavatkozásának. Nagy hibát követett el a celeb, ugyanis otthon, saját magának próbált szeplőket tetoválni az interneten rendelt eszközökkel. A tinta azonban nagyon sok ólmot tartalmazott, ami miatt súlyos fertőzés alakult ki nála és kórházba került. Átmenetileg még a látását is elveszítette.

 A híresség arra hívta fel a figyelmet a megosztott fotóival, hogy mindig szakértőkre bízzuk az ilyen eljárásokat. Azóta rengeteg pénzt költött el - majdnem 2 és fél millió forintnak megfelelő dollárt - arra, hogy visszaállítsa az arca eredeti állapotát. A fiaskó azonban nem tántorította el őt attól, hogy újabb szépészeti bevatkozást végeztessen magán, igaz, ezúttal nem saját magának csinálta: kitetováltatta a száját. A követői azért így is kiakadtak rajta - írja a Daily Mail.