Tönkretette az arcát és átmenetileg megvakult a szeplőtetoválástól az influenszer

szeplő influenszer fertőzés tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csúnya hegek borították a 22 éves influenszer bőrét, miután otthon próbált szeplőket tetoválni az arcára. Átmenetileg meg is vakult, ez mégsem tántorította el őt a szépészeti beavatkozásoktól. 

A 22 éves Tilly Whitfeld egyrészt az ausztrál Big Brotherben való szereplésének köszönheti a népszerűségét, másrészt pedig az elrontottt szépészeti beavatkozásának. Nagy hibát követett el a celeb, ugyanis otthon, saját magának próbált szeplőket tetoválni az interneten rendelt eszközökkel. A tinta azonban nagyon sok ólmot tartalmazott, ami miatt súlyos fertőzés alakult ki nála és kórházba került. Átmenetileg még a látását is elveszítette.

A híresség arra hívta fel a figyelmet a megosztott fotóival, hogy mindig szakértőkre bízzuk az ilyen eljárásokat. Azóta rengeteg pénzt költött el - majdnem 2 és fél millió forintnak megfelelő dollárt - arra, hogy visszaállítsa az arca eredeti állapotát. A fiaskó azonban nem tántorította el őt attól, hogy újabb szépészeti bevatkozást végeztessen magán, igaz, ezúttal nem saját magának csinálta: kitetováltatta a száját. A követői azért így is kiakadtak rajta - írja a Daily Mail.

@tillywhitfeld#lipblushtattoo#lips#liptattoo♬ emo girl - Machine Gun Kelly & WILLOW

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.