"Lehet, meghalok addig..." - Tóth Andi nagyon rossz állapotban van

Forrás: Instagram/Tóth Andi -
betegség koncert Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi a közösségi oldalán számolt be követőinek arról, hogy ágynak döntötte egy betegség. Ez a közelgő koncertjét azonban nem fenyegeti.

Tóth Andi Instagram-oldalán számolt be követőinek arról, hogy sajnos ágynak döntötte egy betegség. Az ágyból sem tud felkelni, de a közelgő koncertjét így sem szeretné lemondani. "Hívjatok papot" - ennyit írt a videójához, amiben elmondta, talán nem a legjobb formáját fogja hozni majd, de mindent megpróbál, hogy a rajongói élvezzék az előadását.

Betegség döntötte le a lábáról Tóth Andit Forrás: Instagram/Tóth Andi

"Megkérlek titeket, minél többen legyünk pénteken, de lehet, meghalok addig... Nem! Csak leszakad a tüdőm... Mindegy, hát nem ígérem, hogy életem legminőségibb koncertje lesz, de mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy jó buli legyen, szóval, ha gondoljátok mindenképp gyertek el" - idézi a Metropol Andit, aki korábban elmondta, nagyon magas falakat húzott maga köré.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.