25 kilót adott le a TV2 sztárja: szívbetegsége miatt kezdett életmódváltásba

fogyás Faragó András Doktor Balaton szívbetegség életmódváltás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Doktor Balaton sztárja, Faragó András huszonöt kilótól szabadult meg. Szív- és cukorbetegsége miatt szükséges volt számára az életmódváltás.

A színész huszönöt kilótól szabadult meg, és mára teljesen hozzászokott új életviteléhez. A fogyókúra szükséges volt számára, hiszen cukorbetegséggel küzd. Kiderült, hogy szívesen készíti el magának az ételeket, és egyre jobban mennek neki az egészséges receptek is.

Bár András már nagyon vágyik arra, hogy nagypapa legyen, erre egyelőre még várnia kell. Lánya, Fanny egyelőre még keresi az igazit, a színészt pedig lefoglalja a munka, így nem is biztos benne, hogy elég időt tudna fordítani az unokára - írja a Blikk.

Faragó András valóban elfoglalt az utóbbi időben: hamarosan a Doktor Balaton új évadában fog feltűnni, ahol egy lakodalmas zenész bőrébe bújik, emellett az Erkel Színházban is játszik. Hamarosan egy újabb forgatáson is részt fog venni, és mindeközben az Operettszínház és a Veres 1 Színház oszlopos tagja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.