Britains Got Talent baleset Jonathan Goodwin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jonathan Goodwin, a Britain's Got Talent tehetségkutató 42 éves sztárja egy veszélyes mutatványa közben szenvedett súlyos baleset. 9 méter magasan lógott fejjel lefelé két felfüggesztett autó között, miközben próbált kiszabadulni egy kabátból.Az autókat azonban hamarabb engedék le, a férfi beszorult azok közé: megégett és a gerince is megsérült. Az orvosok szerint kicsi az esély arra, hogy újra járni tudjon.

Goodwint azonnal kórházba szállították, még az sem volt biztos, egyáltalán túléli-e a balesetet.

A műtétek jól sikerültek, a férfi jobban van, de orvosai szerint ezentúl kerekes székben kell élnie.

"A bátorsága és az ereje olyan, amilyenre én is vágyom. Őszintén tud örülni mindennek, hihetetlen, mennyire pozitív és bátor férfi. Egyszerűen csodálatos" - idézi kedvesének szavait a The Sun nyomán a Bors.

A szabadulóművész az őt ért tragédia ellenére pozitív, úgy tervezi, hogy nyáron feleségül veszi a barátnőjét, aki a legnehezebb időszakban is tartotta benne a lelket.

A veszélyes mutatványt az alábbi videóban megnézheted:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.