Tóth Vera elvesztette a hangját - testileg és lelkileg is a padlóra került

hang Tóth Vera koronavírus nehézség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera tavaly kapta el a koronavírust, a szövődmények pedig még sokáig megnehezítették az életét. Megdöbbentő őszinteséggel beszélt a mögötte álló nehéz időszakról.

Az énekesnő korábban nem beszélt arról, mennyire nehéz volt számára az elmúlt év. Tavaly áprilisban kapta el a koronavírust, a betegség szövődményeivel pedig még hosszú ideig küzdött.

"Három hónapig kerestem a hangom, nem volt támasz a rekeszizmomban, elvitte a cica a technikát, a hangokat, összevissza énekeltem, ami lelkileg nagyon megviselt, és azt hittem, soha nem leszek képes úgy énekelni, mint előtte. Ez teljesen lerántott a mélybe" - írta Facebook-oldalán Vera, aki, bár fizikailag hamarosan elkezdett javulni, de mentálisan továbbra sem volt jól.

"Megviselt az állandó szorongás, a kilátástalanság, hogy ad-e megélhetést a szakmám, hogy ugyanúgy alkothatok-e, mint rég? És ha nem, akkor mihez kezdek majd? Nagyon el voltam foglalva a lelki higiénémmel, a testemet pedig egy kicsit elhanyagoltam" - folytatta. Azt is elárulta, hogy felszedett néhány kilót, de tudta, hogy nem hagyhatja el magát, így személyi edzője segítségével végül ismét ellátogatott az edzőterembe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.