Ha azt akarod, hogy szebb legyél és egészséges, akkor idd azt, amit a sztárok!

Forrás: NORTHFOTO/face to face/Face To Face -
Jenna Dewan gyümölcsturmix Nick Jonas smoothie magazin Cindy Crawford turmix Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha egészséges reggelire vágysz, amelyet gyorsan és egyszerűen is elkészíthetsz, akkor ne is keresd tovább, mivel a smoothie lesz a tökéletes választás! A turmixok ráadásul könnyen variálhatók, és ha ügyesen válogatjuk össze az alapanyagokat, akkor nemcsak táplálóak lehetnek, de segíthetnek a fogyásban is.

Az interneten rengeteg különféle smoothie receptet találhatunk, de mi magunk is kikísérletezhetjük a számunkra megfelelő változatot. Egy korábbi cikkünkben már összegyűjtöttük azokat a trükköket és tippeket, amelyekkel bárkiből turmixmágus válhat. Ha kíváncsi vagy, hogyan lehet remek és egészséges reggeli, tízórai, uzsonna vagy nasi, és hogyan válthat ki akár egy főétkezést is a smoothie, akkor kattints ide a hasznos tanácsokért!

Ha viszont a már bejáratott receptek érdekelnek, azok a turmixok, amelyek fitten tartják a hírességeket, akkor a lenti lista neked készült!

Reese Witherspoon

A Doktor Szöszi-filmek sztárja az utóbbi években nemcsak romkomjaival, hanem saját könyvklubjával is nevet szerzett magának. Reese Witherspoont azonban a remek olvasnivalók mellett azért is érdemes követni, mivel elfoglalt színészként, feleségként és családanyaként is jut ideje saját magára. A nagy rohanásban kifejlesztette saját turmixreceptjét, amelyet csak összedob és már viheti is magával munkába menet. A recept alapját barát- és kolléganőjétől, Kerry Washingtontól kapta, miután Reese megkérdezte tőle, mitől olyan csodálatosan szép a bőre?

Reese Witherspoon Forrás: NORTHFOTO/face to face/Face To Face

Hozzávalók: spenót, római saláta, szárzeller, alma, banán, citromlé, körte, kókuszvíz ízlés szerint
Kiegészítő: fehérjepor, mandulavaj, lenmag

Kourtney Kardashian

A legidősebb Kardashian-lány is a reggeli smoothie-ra esküszik, ám nem bonyolítja túl a receptet. A rohanós reggeleken vélhetően neki sincs sok ideje arra, hogy a konyhában szöszmötöljön, ezért csak beledob három dolgot a turmixgépbe, és mire ötig elszámol, már kész is a tápláló reggeli. Egy lezárható pohárba töltve akár menet közben is megihatjuk Kourtney avokádós smoothie-ját, amelyhez kell még kókusztej, az édes ízről pedig vagy két evőkanál méz, vagy két szem datolya gondoskodik. A datolya azért is jó választás, mivel remek gyógyír a bélpanaszokra és hosszú időre biztosítja a teltségérzetet.

Kourtney Kardashian Forrás: NORTHFOTO/face to face/Face To Face

Hozzávalók: 1 db érett, hámozott avokádó, kókusztej, méz vagy datolya

Jenna Dewan

Channing Tatum egykori felesége, a színész-táncosnő Jenna Dewan a hagyományos, nehéz reggelik helyett egy gyors smoothie-val kezdi a napot. A Step Up-filmek sztárja évekkel ezelőtt hagyott fel a klasszikus reggelikkel és a napindítóként fogyasztott turmix nemcsak feltölti energiával, de a bőre is feszesebb, egészségesebb lett. Dewan reggelije tele van vitaminokkal, antioxidánsokkal, tehát egészséges, méregtelenít és ezáltal segíti a fogyást, mindemellett pedig rengeteg fontos tápanyagot is tartalmaz.

Jenna Dewan Forrás: NORTHFOTO/face to face/Face To Face

Hozzávalók: római saláta, spenót, kígyóuborka, szárzeller, alma, banán, körte, citromlé, spirulina, víz

Jennifer Aniston

A Jóbarátok sztárja egy olyan turmixra esküszik, amely nemcsak hosszú ideig eltelít, de magas fehérje- és antioxidánstartalma miatt egyszerre segíti az izomépítést és gyorsítja a zsírégetést. A fenti receptekkel ellentétben Aniston smoothie-ja nem zöld és sokkal inkább tűnik édességnek, mint egészséges reggeli italnak. De ez a recept is bebizonyítja, hogy nem csak az az egészséges, ami zöld! Aniston egy különleges összetevőt, kollagénport is ad a turmixhoz, amely azonban nem található meg minden háztartásban, így akár ki is hagyható a receptből.

Jennifer Aniston Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Smartwater/ Mega

Hozzávalók: mandulatej, kakaópor, banán, cseresznye, fehérjepor, spenót, mandulavaj, jégkocka és egy pici fahéj

+ Nick Jonas

Nemcsak a nők, hanem bizony a férfiak is előszeretettel fogyasztják a turmixokat, shake-eket. A Jonas Brothers formáció tagja régen is odafigyelt magára, ám azután kezdett el igazán keményen és tudatosan edzeni, hogy szerepet kapott a ketrecharcosokról szóló Kingdom című sorozatban. Az edzések utáni proteinshake-ek mellett előszeretettel iszik smoothie-t is, és a neten fellelhető ezerféle ízvariáció közül az almás pite jött be neki a legjobban. Ahogy a recept neve is elárulja, ez a turmix egy igazi desszert, és ez lehet a tökéletes reggeli az édesszájúak számára.

Nick Jonas Forrás: Getty Images via AFP/2020 The Recording Academy/Rich Fury

Hozzávalók: fagyasztott banán, alma, kókuszjoghurt, rizsital, kesudió, szerecsendió, fahéj és reszelt gyömbér

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.