Az utolsó pillanatban fújták le a Rolling Stones amszterdami koncertjét: Mick Jagger koronavírusos lett

Forrás: Getty Images/Charles Mcquillan -
Rolling Stones koronavírus Mick Jagger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár órával a kezdés előtt fújták le a Rolling Stones hétfő esti amszterdami koncertjét Mick Jagger koronavírus-fertőzése miatt.

A 78 éves zenész és énekes azután észlelte magán a Covid-19 tüneteit, hogy megérkezett Johan Cruijff Arena futballstadionba; koronavírus tesztje pozitív lett. A szervező Mojo Concerts képviselője másfél órával a tervezett kezdés előtt jelentette be a színpadon, hogy a koncert elmarad, Jagger "nem tud énekelni, nem tud játszani". A rajongók egy része már az arénában tartózkodott.

Mick Jagger koronavírusos Forrás: Getty Images/Charles Mcquillan

A zenekar közleményben fejezte ki mély sajnálatát, hangsúlyozva, hogy "a közönség, a zenésztársak és a turnészemélyzet biztonsága elsőbbséget élvez". A koncertet egy más időpontban pótolják.
Az amszterdami a negyedik állomása lett volna az együttes 60. évfordulóját ünneplő Stones Sixty európai turnénak.

Egyelőre nem tudni, hogy Jagger megbetegedése miként befolyásolja a turné további menetét. A legközelebbi, berni koncert péntekre van kitűzve, a jövő héten pedig London szerepel a programban - írja az MTI.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.