"Minden nap úgy ébredek, hogy nem emlékszem az elmúlt 23 évre" - a 29 éves nő férjére sem emlékszik

Forrás: -- -
betegség amnézia stroke pedofil emberrabló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 29 éves leicestershire-i Chloe Barnardnak olyan súlyos amnéziája van, hogy rendszeresen úgy ébred, hogy hatévesnek hiszi magát, ezért reggelenként a vőlegényéről azt hiszi, hogy emberrabló. Párjának minden nap fel kell frissítenie a memóriáját. 

A pultosként dolgozó nőnek egy ritka agyi betegsége van, amelyet feltételezések szerint agyvérzés válthatott ki, emiatt néha azt hiszi, hogy tinédzser, és partnerét, a 39 éves Jamest, aki segíteni szeretne neki, pedofilnek nevezi, sőt volt, hogy villáskulccsal is megfenyegette őt.

feledékeny nő Forrás: --

„Egyik este a párom a kanapén ült a kutyával, de én egyiküket sem ismertem fel. Leültem a lépcsőre, és azt kérdeztem, hogy ki vagy és kié a kutya? És hogy a mamámat és az apámat akarom."

James nem esett pánikba, tudta, mit kell tennie, a karjaiba vette feleségét, és befektette az ágyba, majd mellé feküdt, de Chloe kifakadt, hogy nem fekszik egy ágyba egy pedofillal.

„Megpróbáltam felhívni a rendőrséget, de elvette a telefonomat. Nem akartam, hogy hozzám érjen. Felvettem egy villáskulcsot, hogy ha kell, megüssem vele. Megkérdezte, mit akarok vele, én pedig azt mondtam, ha a közelembe jön, megütöm vele, és szeretném a mamámat és az apukámat. Megnyugtatott, és azt mondta: "Ismerem a mamádat és az apukádat". Felhívtuk őket, és a szüleim elmagyarázták, mi a helyzet. Amikor másnap reggel felébredtem, teljesen jól voltam" - mesélte az amnéziás nő a Mirrornak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.