Révész Sándor, a Piramis énekese márciusban kapott sztrókot, ám amint egy kicsit jobban lett, már üzent is rajongóinak a közösségi oldalán. 

A 69 éves zenész elmondta, hogy elhanyagolt magas vérnyomása miatt jelentkezett nála az agyi érkatasztrófa. Bár szedett gyógyszert, nem mérte olyan lelkiismeretesen az értékeit, mint ahogy azt kellett volna, ezért került végül kórházba. Sándor most a közösségi oldalán számolt be rehabilitációjának részleteiről.

Ezeket a sorokat a szegedi Szent Vincent Rehabilitációs Központból írom nektek, ahol rehabilitációm immáron második hetét töltöm, folytatva a harcot, komoly szakmai irányítás alatt napi 6-7 órában dolgozva a felépülésemen.

Szívemben a legnagyobb hálával mondok köszönetet elsősorban Détári Vilmos úrnak, az intézmény alapítójának, aki alig pár nappal a stroke-om után hivatalos Facebook-oldalamra címzett üzenetében nagylelkűen ide invitált; szeretett feleségének, Fannikának, fáradhatatlan koordináló igyekezetéért; a nagyszerű szakembergárdának, különösen Dr. Annus János Kristóf neurológus, klinikai neurofiziológus szakorvosnak és az én jótevőimnek: Adrinak, Orsolyának, Nikolettnek, Villőnek, Diánának, Mónikának, Evelinnek, Albertnek, Gábornak, Istvánnak és Csabának – sajnos nem mindegyikük szerepel a képen – a magas színvonalú, test és lélek épülését szolgáló terápiás foglalkozásokért, szakértő figyelmükért, empátiájukért.

Nemcsak sorstársaimnak, mindannyiótoknak ajánlom figyelmébe ezt a csodálatos helyet, létrejötte történetével egyetemben, ami a hitelesség kitörölhetetlen pecsétjét ütötte az egyéni kezdeményezésből megszülető, sok tekintetben páratlan, magyar és európai viszonylatban egyaránt hiánypótló szerepet betöltő rehabilitációs központ szellemiségére.

Barátsággal és szeretettel:

Révész Sándor"

– olvasható a bejegyzésben.