Az egykori magyar válogatott focista drámai részleteket árult el élete talán legfélelmetesebb éjszakájáról. Szabó Ottón idén tavasszal hajtottak végre életmentő műtétet, miután kiderült, hogy a mellkasában érzett szorítás komoly bajt jelez.

A 66 éves Szabó Ottó a szívműtéte után hat hétig volt kórházban, ma viszont már otthonában lábadozik. Az infarktus okozta pánik azonban nem múlt el, és a mai napig retteg attól, hogy álmában éri a halál.

Éjjel néha attól félek, hogy reggel már nem ébredek fel. Ott van bennem, hogy bármikor visszajöhet a rosszullét. De lassan múlik a pánikérzés, lassan talán megnyugszom

– mesélte a Blikknek az egykori focista, aki arról is beszélt, hogy mit élt át azon a bizonyos éjszakán.

IllusztrációForrás: Shutterstock

A lefekvés után már éreztem, hogy valami baj van, szorított a mellkasom és fél kettőkor azt mondtam az asszonynak: ha nem hívsz mentőt, itt halok meg.

"A győri kórházba vittek és én próbáltam nyugtatni magam, hogy ez csak egy múló rosszullét, majd kivizsgálnak, felírnak néhány gyógyszert és minden olyan lesz, mint régen. Tévedtem. Az orvosok a szemembe mondták, hogy súlyos, életveszélyes állapotban vagyok, leszakadt a szívbillentyűm és azonnal műteni kell."