Rossz hírt kapott a TV2 sztárja: édesapja mindkét lábát amputálni kellett

Forrás: Instagram/Sebestyén Katja -
Sebestyén Katja Sebestyén Katja édesapja Sztárban sztár leszek! amputálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz időszakot él át Sebestyén Katja és családja, az énekesnő édesapjának egy fertőzés miatt nemrég mindkét lábát amputálni kellett.

A Sztárban Sztár leszek! egykori versenyzője keveset beszélt eddig a szüleiről: most kiderült, hogy a verseny ideje alatt az édesanyja testéből egy 4 kilós tumort távolítottak el, majd a 32 áttét miatt kemoterápiára kellett járnia.

Ezzel párhuzamosan az édesapja egy fertőzés következtében elvesztette az egyik lábát. Az utóbbi hónapokban a fizikai állapota ismét rosszabbra fordult és Katja harmadik gyermekének születése után a másik végtagot is amputálni kellett.

Rossz hírt kapott a TV2 sztárja: édesapja mindkét lábát amputálni kellett Forrás: Instagram/Sebestyén Katja

"Nagyon nehéz időszak ez a számára. Igazából csak az tartja benne a lelket, hogy megszületett a kis Patrícia. Jelenleg egy rehabilitációs központban van, ahol megtanítják, hogyan éljen lábak nélkül. Eddig ugye az egyiket tudta használni és képes volt ellátni magát, de sajnos most teljesen elölről kell tanulnia mindent" - mesélte a Borsnak Katja, aki szeretné, ha édesapja hozzájuk költözne.

"Egyelőre még nem döntötte el, hogy hová megy, ha elhagyja a rehabot. A háza Csömörön van, annak az ingatlannak a szomszédságában, ahol a gyerekek apjával éltünk, ezért oda nem szívesen menne vissza. Mondtuk neki, hogy költözzön hozzánk Tiszacsegére, mert ki tudnánk alakítani neki egy akadálymentesített életteret, de azt látom rajta, hogy nem akar a terhünkre lenni. Több speciális otthont is megnézett már. Ha ezt az opciót választja, akkor oda megy, ami neki a legmegfelelőbb, a távolság csak másodlagos szempont lesz. Nem lesz könnyű dolgunk, ha szeretnénk meglátogatni" – tette hozzá az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.