Jaksity Kata lányánál 4 év után újra megjelentek a Lyme-kór tünetei

betegség Lyme-kór gyermek Jaksity Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány évvel ezelőtt azt gondolták, hogy sikerült legyőzni az alattomos betegséget, azonban Jaksity Kata kislányánál kiújultak a tünetek.

Jázmin néhány nappal ezelőtt kezdett újra sántikálni, miután begyulladt a térde és a bokája. Kata azonnal csináltatott egy Lyme-tesztet a kislánynál, aminek pozitív lett az eredménye. Bár azonnal léptek, hogy további kivizsgálásokra mehessenek, itthon nagyon hosszú a várólista. Végül egy szlovákiai magánklinikát kerestek fel, de ott is csak egy hónappal később tudták fogadni őket.

Jaksity Kata: Gyermeknevelésről, újrakezdésről, tévézésről, önkéntességről, éneklésről Forrás: Life.hu/Zsigmond László

"Először még sok más vizsgálatot is el kell végezni, hogy minden egyéb lehetőséget kizárjanak, de nehéz időpontot kapni ezekre a vizsgálatokra. Bevallom, ez a várakozás felőröl, anyaként szétfeszülök, hiszen magam sem tudom, mivel teszek jót" – mesélte az aggódó édesanya a Story magazinnak.

"Reggelenként az ölemben viszem ki a mosdóba, majd átmasszírozom, megmozgatom a lábát, hogy a vérkeringése beinduljon egy kicsit. Napközben így valamelyest jobb az állapota, de sántikálva közlekedik hetek óta, és fájdalmai is vannak" - mondta, hozzátéve, hogy lánya fájdalmai valószínűleg sokkal erősebbek, mint amennyire bevallja édesanyjának, akinek a szíve szakad meg érte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.