Néhány évvel ezelőtt azt gondolták, hogy sikerült legyőzni az alattomos betegséget, azonban Jaksity Kata kislányánál kiújultak a tünetek.

Jázmin néhány nappal ezelőtt kezdett újra sántikálni, miután begyulladt a térde és a bokája. Kata azonnal csináltatott egy Lyme-tesztet a kislánynál, aminek pozitív lett az eredménye. Bár azonnal léptek, hogy további kivizsgálásokra mehessenek, itthon nagyon hosszú a várólista. Végül egy szlovákiai magánklinikát kerestek fel, de ott is csak egy hónappal később tudták fogadni őket. 

Jaksity Kata: Gyermeknevelésről, újrakezdésről, tévézésről, önkéntességről, éneklésrőlForrás: Life.hu/Zsigmond László

"Először még sok más vizsgálatot is el kell végezni, hogy minden egyéb lehetőséget kizárjanak, de nehéz időpontot kapni ezekre a vizsgálatokra. Bevallom, ez a várakozás felőröl, anyaként szétfeszülök, hiszen magam sem tudom, mivel teszek jót" – mesélte az aggódó édesanya a Story magazinnak.

"Reggelenként az ölemben viszem ki a mosdóba, majd átmasszírozom, megmozgatom a lábát, hogy a vérkeringése beinduljon egy kicsit. Napközben így valamelyest jobb az állapota, de sántikálva közlekedik hetek óta, és fájdalmai is vannak" - mondta, hozzátéve, hogy lánya fájdalmai valószínűleg sokkal erősebbek, mint amennyire bevallja édesanyjának, akinek a szíve szakad meg érte.