Az egykori modell, Jaksity Kata korábban teljesen ellene volt a különféle plasztikai beavatkozásoknak, de az elmúlt két évben megváltozott erről a véleménye. A közeljövőben akár arra is sor kerülhet, hogy ő maga is kés alá fekszik. 

Jaksity Kata Köböl Anita műsorában mesélte el, hogy az elmúlt időszakban saját magán is észrevette az idő múlását, ami miatt megfordult a fejében, hogy plasztikai beavatkozásra adja a fejét valamikor.

Az egykori modell korábban teljesen ellene volt a plasztikának, de az ezzel kapcsolatos véleménye az utóbbi időben teljesen megváltozott - írja a Bors.

Jaksity Kata sokáig ellenezte a plasztikát, de az utóbbi időben gyökeresen megváltozott erről a véleményeForrás: Life.hu/Zsigmond László

"Az arcomon a szememet találom a legszebbnek, ezért ezt szeretem hangsúlyozni, az utóbbi két évben viszont a formája teljesen megváltozott. Régebben nagyon ellene voltam a szépészeti beavatkozásoknak, de feltettem magamnak a kérdést, hogy ha már ilyen fejlett az orvostudomány, akkor miért ne használjam ki?" - vallotta be Kata.