Csodaszerek másnaposság ellen - gondoltad volna, hogy a krumpli erre is jó?

Forrás: Wikimedia Commons/BastienM -
másnaposság burgonya alkohol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha időnként téged is kínoz a macskajaj, esetleg ismerőseiden szeretnél segíteni egy-egy átmulatott éjszaka után, ezek a tippek neked szólnak.

Amerikai tudósok kijelentették, hogy megtalálták a másnaposság tökéletes ellenszerét, mely akár otthon is elkészíthető, méghozzá teljesen hétköznapi alapanyagokból. A felfedezés alapjául laboratóriumi patkánykísérletek szolgáltak, s a kutatók annyira elégedettek voltak az eredményekkel, hogy a csodaitalt egy hónapon belül kereskedelmi forgalomba bocsátották az Egyesült Államokban.

Forrás: Wikimedia Commons/BastienM

Nem is csigázzuk tovább a kedélyeket, eláruljuk a receptúrát: burgonyatej és algapor keverékéről van szó. Ez a koktél csökkenti a bélben oldódó metán mennyiségét, amely segít a májban gátolni az alkohol visszaszívódását – írja a Bors.

Ha ez az opció nincs épp ínyedre, próbálkozhatsz banánnal, tojással, spárgával, gyömbérrel, mézzel és spenóttal is, ugyanis ezek az élelmiszerek bizonyítottan enyhítik az alkoholgőzös éjszakák kellemetlen mellékhatásait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.