Bangó Margit ismét kórházba került: kemoterápiás kezelést kapott

daganat kórház rák Bangó Margit kemoterápia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bangó Margit már kétszer legyőzte a rákot, azonban két hónapja újra meg kellett műteni, ezután pedig hat kemoterápiás kezelés várt rá.

A Kossuth-díjas énekesnő a nyár közepén került kórházba, és az első vizsgálatok arra utaltak, hogy ismét kiújult a daganatos betegsége, meg kellett műteni. Bangó Margit azóta már szerencsésen hazatért, otthában lábadozik.

"A harmadik műtét már jól sikerült, tehát pozitív lett az eredmény. A két első műtét rosszindulatú daganat volt, a harmadik szerencsés volt" - mesélte a Tények Plusznak a művésznő. Hozzátette, összesen hat kemoterápiás kezelésen esett át, ezeket jobban viselte a korábbiakhoz képest.

"Ez a betegség azért nem úgy van, hogy vége van és akkor már nincs több kezelés. Sajnos, ez egy olyan betegség, amit állandóan kontroll alatt kell tartani három havonta. Nagyon hiszek benne, hogy meg fogok gyógyulni, mert nem az az ember vagyok, aki feladja" – tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.