Barátai kényszerítették elvonóra a Harry Potter-filmek sztárját: súlyos alkoholizmusáról vallott a színész

Fotó / AFP -
elvonó Harry Potter-filmek Tom Felton alkoholizmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megjelent Tom Felton életrajzi könyve. A Beyond the Wand: The Magic and Mayhem of Growing Up a Wizard (A varázspálcán túl: A varázslóvá válás csodája és káosza) című műben súlyos alkoholizmusáról is ír.

Élete legnehezebb időszakáról tett vallomást a Harry Potter-filmek sztárja, Tom Felton. A Draco Malfoyt alakító színészt a barátai kényszerítették elvonóra.

"Rendszeresen ittam néhány korsót, mielőtt még a nap lenyugodott volna, és egy korty whiskyt fogyasztottam mindegyik mellé. De nem az alkohol volt a probléma, ez csak egy tünet. A gond mélyebben volt" - fogalmazott a színész.

Tom Feltont a barátai Fotó / AFP

Később olyan súlyos lett a helyzet, hogy Feltont elvonóra kényszerítették a barátai. Először csak egy napig bírta az intézményben, második alkalommal pedig kirugták. Harmadszorra tudott csak úrrá lenni függőségén.

Felton most segíteni szeretne azoknak, akik hasonló dolgokon mennek keresztül, mint ő. A legfontosabb üzenete a lelki gondokkal küzdőknek, hogy nincsenek egyedül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.