A súlyos beteg Christina Applegate csillagot kapott a hollywoodi hírességek sétányán

Forrás: Getty Images/Jon Kopaloff -
Christina Applegate Hollywoodi hírességek sétánya szklerózis multiplex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Christina Applegate először jelent meg a nyilvánosság előtt, mióta szklerózis multiplexszel diagnosztizálták.

A színésznő 2021 augusztusában jelentette be, hogy szklerózis multiplexszel küzd. Azóta kerülte a nyilvános megjelenéseket, de a minap megjelent a hollywoodi hírességek sétányán, ahol kapott egy csillagot - írja a CNN.

Forrás: Getty Images/Jon Kopaloff

Applegate nem egyedül jelent meg az eseményen, családja és az Egy rém rendes családban megismert kollégái, Katey Sagal és David Faustino is ott voltak.

"Igen érdekes életem volt. Úgy kezdődött, hogy kislányként itt álltam a sorban, hogy megnézzem az első Star Wars-filmet, ebben ez utcában, ennél a mozinál, miközben néztem a neveket az utcán. Gondolkodtam, hogy vajon kik ezek az emberek, mit csináltak. Tudtam, hogy én is akarok egy ilyet. Akkor voltam 5 éves. Szóval ez a nap nekem sokkal többet jelent, mint gondolnátok" - mondta elérzékenyülve.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.