Bruce Willis családja komoly döntést hozott - ez lesz a színész sorsa

Forrás: AFP/2018 Getty Images/Rich Fury -
Bruce Willis egészség Demi Moore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután kiderült, hogy a színész nem afáziával, hanem frontotemporális demenciával küzd, felesége, Emma Heming-Willis videóüzenetben fordult a sajtóhoz, hogy megkérje a fotósokat, hogy óvatosan közelítsenek férje felé, tartsanak távolságot és ne kiabáljanak rá, mert ezzel fokozott stressznek teszik ki őt.

Ezeket az óvintézkedéseket most újabb változtatások követték: Bruce Willis családja nemrég úgy döntött, úgy lesz a legkönnyebb mindenkinek, ha a híresség exfelesége, Demi Moore hozzájuk költözik.

Bruce és Demi válásuk után is jó kapcsolatot tartottak fenn egymással, ennek ékes bizonyítéka, hogy a színésznő egy percig nem gondolkodott azon, hogy segítsen-e Emmának a nehéz pillanatokban. Bruce-nak és Emmának két gyermeke van, akik nyolc- és tízévesek, így az extra segítség jól jön a családnak.

– idézte a család egyik barátját a joy.hu.

Bruce Willis Forrás: AFP/2018 Getty Images/Rich Fury

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.