Ismét kórházba került Benedek Miklós - a színművész saját bevallása szerint fulladozik és fáj a lába

Fotó: Polyák Attila - Origo -
betegség lábfájás Benedek Miklós kórház fuldoklás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kossuth- és Jászai Mari-díjas Érdemes és Kiváló Művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját csak nemrég engedték ki a kórházból, hogy otthonában gyógyulhasson tovább, ám öröme nem sokáig tarthatott - másodszor is be kellett feküdnie a kórházba. 

A színművész bizakodik: már szeptemberben szeretne visszatérni a színpadra, ami nagyon hiányzik neki. Máskor is állt már betegen a színpadon, de úgy érzi, ez most nem menne.

"Kiváló darabokban játszom, jó volna újra a rivaldafényben állni. Három előadásban térek majd vissza. A Hárman a padon-ban Egri Mártával és Gálvölgyi Jánossal szerepelek. Ez az a darab, amit a pandémia alatt előbb online mutattunk be, és csak aztán játszottuk színpadon. Idén már tizenegy éve vagyok részese a Játék a kastélyban című Molnár Ferenc-klasszikusnak, és ha még bírom, szívesen újra magamra ölteném Turai szerepét, valamint Az imposztort is jó volna, ha felújítanák, mert az még csak keveset ment. Bár őszinte leszek: a jelenlegi állapotomban még nem tudom elképzelni, hogy színpadra álljak" - idézett a Ripost Benedek Miklósnak a Star magazinnak adott interjújából.

Benedek Miklós Fotó: Polyák Attila - Origo

A színész szív- és tüdővizsgálaton esett át, és az eredmények alapján nincs rendben a szervezete

"Kedden voltam kontrollon, és azt mondta a főorvos, hogy bent kell maradnom. Nem mondanám, hogy jól vagyok: az egyik nap ilyen, a másik olyan. Néha fulladozom, fáj a lábam" - mondta el az interjúban Benedek Miklós.

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.