Júniusban is kiemelt figyelmet kapnak a multifokális szemüvegek a Trend Optika csoport üzleteiben a XI. Országos multifokális szemüvegkampány keretében.

Ha ön elmúlt negyvenéves, valószínűleg tapasztalja, hogy a szem alkalmazkodóképessége a kor előrehaladtával folyamatosan gyengül, így nem tudunk könnyedén átkapcsolni a közelre és távolra látás között. Sokan ilyenkor két szemüveget használnak, vagy ami még rosszabb, hunyorognak és belenyugszanak a rossz látásba – és az ezzel járó életminőség-romlásba is…

Forrás: Trend Optika

Pedig van megoldás: multifokális szemüveggel elfelejtheti a cserélgetést, a kompromisszumokat és végre élesen láthat minden távolságra! A legújabb fejlesztéseknek köszönhetően a korszerű lencsék már extra széles látóteret eredményeznek, akár széli torzítás mentesen. A legmodernebb típusok esetében pedig a megszokási idő is rövid, mert ezeket a természetes szemmozgás és fejtartás figyelembevételével alakították ki.   

A tévhitekkel ellentétben a szemüveg viselése nem vezet a szem romlásához. Sőt, szemüveg nélkül sokkal nagyobb a szem terhelése és ezáltal a központi idegrendszer is nagyobb igénybevételnek van kitéve egész nap, így hosszú távon nehezebb lesz a koncentráció és fáradékonyabbak leszünk. Ezért is fontos, hogy a megfelelő szemüveggel élesen lássunk közelre és távolra is.

Forrás: Trend Optika

A Trend Optika csoportnál a szemvizsgálat során a legpontosabb, akár század dioptriapontosságú szemészeti vizsgálattal mérjük fel, mire van szüksége. Több évtizedes tapasztalattal dolgozunk multifokális szemüvegekkel, amelyeket már személyre szabottan, viselője tekintési szokásait pontosan bemérve készítünk el. Ha jó a korrekció, az illesztés és szakértő javasolja a megfelelő típusú multifokális lencséket, akkor ez a létező legjobb megoldás a közeli látásvesztés problémájára.

Most pedig 50% kedvezménnyel vásárolhat multifokális lencsét a Trend Optikánál, ahol az akciós ár mellett megszokás-garancia is jár új szemüvege mellé!