Barátnője közös fotót posztolt Madonnával: jól érzi magát

betegség popdíva Madonna énekesnő fertőzés
Ahogy megírtuk, június 24-én Madonnát komoly bakteriális fertőzés miatt intenzív osztályra szállították. Az énekesnőre eszméletlen állapotban találtak rá, intubálni kellett.  A popdívát azóta kiengedték a kórházból, és egy barátja szerint egyre jobban érzi magát. 

Madonna állapotáról egyik barátnője, a komikus Rosie O'Donnell folyamatosan oszt meg információkat. "Jól érzi magát" - írta az Instagramon egy korábbi kép kíséretlében, majd arról is beszélt, hogy az énekesnő nagyon erős.

Az énekesnő állapotával kapcsolatban eleinte ellentmondásos hírek merültek fel. Többen a hétvégén még azt állították, hogy folyamatosan hány és rettentő gyenge, menedzsere azonban elmondta: Madonna teljesen fel fog épülni, a soron következő turnéját azonban elhalasztják.

Dr. Thomas Moore, a Kansasi Egyetem fertőző betegségekkel foglalkozó szakértője a Daily Mailnek arról beszélt, hogy Madonna már a rosszulléte előtti képeken sem fest túl jól, nagyon sovány, így valószínűleg az eszméletvesztése csak a jéghegy csúcsa volt. Az orvos szerint a popdíva már korábban kezelésre szorult volna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.