Súlyos komplikációk léptek fel Robert De Niro barátnőjénél a szülés után

Forrás: AFP -
betegség Robert De Niro Gia Virginia Chen születés komplikáció
Tiffany Chen, Robert De Niro barátnője áprilisban adott életet első közös gyermeküknek. A kislány - Gia Virginia Chen-De Niro - születése után Chennél komplikációk léptek fel, lebénult az arca. 

"A hazaérkezésemet követően furcsa érzés volt a nyelvemben, bizsergett és zsibbadt, aztán az arcom is" - idézi a Vanity Fair Chent.

Robert de Nirónak nagyon nehéz volt az elmúlt időszak Forrás: AFP

A kismama egyre rosszabbul érezte magát, nem tudott enni, kiesett az étel a szájából; sírva hívta az orvosait, akik az ügyeletre küldték.

„Abban a percben elvesztettem minden arcfunkciót, amikor bekerültem a kórházba" – tette hozzá Chen, akinél Bell-féle bénulást diagnosztizáltak.

Chen betegségén túl De Nirónak 19 éves unokája, Leandro De Niro Rodriguez július 1-jei halálával is szembe kellett néznie. A fiú temetésén készült szívszorító fotókat itt nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.